Particulier en Zakelijk

Het maakt bij One Support niet uit of u nu privé of zakelijk met een probleem of vraag zit. Wij zijn voor iedereen binnen 24 uur (van maandag t/m vrijdag) aanwezig bij een storing. Op deze manier heeft u nooit meer het probleem dat u niet meer verder kunt met uw werk.

Nieuwe systemen

Krijg u binnenkort nieuwe systemen op het werk, en draaien deze (gedeeltelijk) op Apple apparatuur, dan kunt u ons natuurlijk ook inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw personeel, en u zelf zo spoedig mogelijk leert omgaan met de nieuwe systemen. One Support leert het systeem kennen, zoekt de moeilijke punten, en legt hier in een op maat gemaakte training de nadruk op. Op deze manier bent u, en uw personeel, volledig voorbereid op de overstap naar het nieuwe systeem. ipads2

iPad of Mac

Heeft u, of krijgt u een iPad of een Mac in uw bedrijf, en wilt u zeker weten dat uw personeel hier snel en adequaat mee om leert gaan? Heeft u problemen met de opstart van deze apparaten, of heeft u een ander probleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op.