Probleemoplossing

Ondanks dat Apple het beste gebruiksgemak heeft van alle fabrikanten in de markt, kan er natuurlijk altijd iets gebeuren met uw iPhone, iPad of Mac. Het toestel gaat bijvoorbeeld niet meer aan, reageert traag, of een app die u probeert te openen doet het opeens niet meer. Dan is het erg fijn als u hiervoor bij iemand terecht kunt die EHBO op uw toestel kan toepassen.

7164763_origEr zijn veel mensen en bedrijven die dit voor u kunnen doen, maar deze mensen hebben vaak niet voldoende kennis in huis om al uw vragen te beantwoorden, of zijn te duur. Hier maakt One Support het verschil. Door zelf trainingen te blijven volgen, en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt, is onze kennis op top niveau. Daarnaast houden wij rekening met de portemonnee van de gemiddelde particuliere klant, en ligt onze prijs op een lager niveau dan de meeste andere bedrijven.

Woont u in de regio Roermond, Sittard, Heerlen, Maastricht, dan betaalt u bij One Support €27,50 inclusief BTW per uur. Hierbij betaalt u het eerste uur altijd volledig, daarna per kwartier. In deze prijs zijn de reiskosten/voorrijkosten inbegrepen.

Woont u buiten deze regio, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om een afspraak te maken. Hiervoor gelden echter andere tarieven. Neem hiervoor contact met ons op en vermeld duidelijk dat u buiten deze regio woont. Dan maken wij voor u een nieuwe alles-in-1 prijs.

Maak vandaag nog een afspraak om zo snel mogelijk weer probleemloos te kunnen werken!

[button link=”/contact” type=”big”] Maak een afspraak[/button]