Probleemoplossing

Ondanks dat Apple het beste gebruiksgemak heeft van alle fabrikanten in de markt, kan er natuurlijk altijd iets gebeuren met uw iPhone, iPad of Mac. Het toestel gaat bijvoorbeeld niet meer aan, reageert traag, of een app die u probeert te openen doet het opeens niet meer. Dan is het erg fijn als u hiervoor bij iemand terecht kunt die EHBO op uw toestel kan toepassen, om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt

Er zijn veel mensen en bedrijven die dit voor u kunnen 123RF_Web-Based-Icon copydoen,maar deze mensen hebben vaak niet
voldoende kennis in huis om al uw vragen te beantwoorden, of kunnen niet snel genoeg bij u terecht. Hier maakt One Support het verschil. Door zelf trainingen te blijven volgen, en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt, is onze kennis op top niveau. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij altijd binnen 24 uur (van maandag t/m vrijdag) aanwezig bij een storing..

Is uw bedrijf in de regio Roermond, Sittard, Heerlen of Maastricht gevestigd, dan betaalt u bij One Support €60,- exclusief BTW per uur. Hierbij betaalt u het eerste uur altijd volledig, daarna per half uur. In deze prijs zijn de reiskosten/voorrijkosten inbegrepen.

Is uw bedrijf buiten deze regio gevestigd, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om een afspraak te maken. Hiervoor gelden echter andere tarieven. Neem hiervoor contact met ons op en vermeld duidelijk dat uw bedrijf buiten deze regio gevestigd is. Dan maken wij voor u een nieuwe alles-in-1 prijs.

Maak vandaag nog een afspraak om zo snel mogelijk weer probleemloos te kunnen werken!

[button link=”/contact” type=”big”] Maak een afspraak[/button]