Je Apple oordopjes kunnen meer dan je denkt

Bij iedere iPhone en iPod krijg je standaard de EarPods meegeleverd. Dit zijn de nieuwe oordopjes van Apple. Deze EarPods, maar ook de oudere oordopjes van Apple, kunnen meer dan je denkt. De oordopjes die Apple meelevert, hebben een afstandsbediening in de kabel zitten. Hiermee kun je het volume regelen en er zit een microfoon ingebouwd. Je kunt ook op deze microfoon klikken. Wat je met het klikken op de microfoon kunt bereiken lees je hier.

Muziek bedienen

Door 1 keer te klikken kun je muziek afspelen. Wanneer er al muziek afspeelt kun je de muziek pauzeren.
2 keer klikken zorgt ervoor dat je doorgaat naar het volgende nummer.
Om terug te gaan naar het begin van het liedje klik je 3 keer. Wil je terug naar het vorige liedje, dan herhaal je deze stap.
Wil je doorgaan naar je favoriete stukje van een liedje, klik dan 2 keer, en houd hem bij de laatste klik ingedrukt tot het moment waar je wilt zijn.
Wil je terug gaan naar een bepaald stukje in een liedje, klik dan 3 keer, en houd hem weer bij de laatste klik ingedrukt tot je bent waar je wilt zijn.

Apple-Music-Beats-1

 

Telefoon

Wanneer je een telefoontje ontvangt, kun je dit heel makkelijk beantwoorden, door 1 keer te klikken op de microfoon.
Wil je het telefoontje beëindigen, klik dan weer 1 keer.
Krijg je een wisselgesprek, klik dan 1 keer om het wisselgesprek te beantwoorden, en het eerste gesprek in de wacht te zetten.
Wil je een (wissel)gesprek negeren, houd dan de knopje van de microfoon 2 seconden ingedrukt.

Call-screen

Siri activeren

Houd het knopje onder de microfoon ingedrukt. Je hoort nu automatisch het geluid van Siri, waarna je een vraag of opdracht in kunt spreken.

Foto maken

Je kunt een foto maken met behulp van je oortjes. Om een foto te maken kun je een van beide volumeknopjes gebruiken wanneer de camera app open staat. Wanneer je hierop drukt, zal de foto automatisch gemaakt worden.

 

Zijn er nog dingen die jullie nog graag behandeld willen zien, laat dit dan weten in een reactie onder dit bericht.