Terugroep actie iPhone 6 Plus

Ben jij in het bezit van een iPhone 6 Plus, en is deze verkocht tussen september 2014 en januari 2015? Dan kan het zijn dat jouw iPhone 6 Plus een foutief onderdeel heeft. Misschien heb jij wel recht op een nieuwe camera, aangezien het om een onderdeel hiervan gaat.

Aangezien de iPhones met het defecte onderdeel een half jaar lang verkocht zijn, lijkt het erop dat Apple er pas recent achter is gekomen dat de iPhone 6 Plus een defect onderdeel in de camera aan de achterkant bevat. Het zou gaan om een batch met bepaalde serienummers.

terugroep-actie-camera-6-plus

Het onderdeel zou zorgen voor onscherpe, wazige foto’s. De iPhones die binnen deze serienummers vallen, worden gratis gerepareerd door Apple, binnen en met behoud van garantie. Hiervoor moet de iPhone wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag het scherm bijvoorbeeld niet gebarsten zijn. Is dit wel het geval, dan kan het zijn dat er extra reparatiekosten in rekening worden gebracht. Kleine krasjes en deukjes maken overigens niet zoveel uit.

Mocht je op dit moment nog geen last hebben van deze problemen tijdens het maken van foto’s, maar valt het serienummer van je iPhone toch binnen deze batch, dan is het toch aan te raden deze te laten vervangen. De problemen kunnen zich namelijk op een later tijdstip alsnog voordoen. Dan is voorkomen beter dan genezen.

Om te checken of je in aanmerking komt voor een gratis vervanging, kun je contact met ons opnemen. Hiervoor hebben wij het serienummer van je iPhone nodig. Wij geven je dan zo snel mogelijk de uitslag. Om het serienummer van je iPhone te vinden, kun je op de doos kijken, of bij Instellingen, Algemeen, Info.

Screen_Shot_2015-08-24_at_19_15_06

One thought on “Terugroep actie iPhone 6 Plus”

Comments are closed.