iPhone geheugen vol na update WhatsApp

Geeft je iPhone opeens aan dat het geheugen vol is? Grote kans dat dit komt door de WhatsApp update die vanochtend heeft uitgebracht. Heb jij dit probleem ook? Dan is de oplossing simpel.Vanochtend heeft WhatsApp namelijk een update uitgebracht die bij veel iPhones al snel 5GB geheugen gebruikt. Zij hebben een foutje gemaakt in de software. Wat frappant hieraan is, is dat het probleem zich voor lijkt te doen op iPhones waar de beta van iOS 9.3 nog niet op staat. iPhones met deze software hebben hier namelijk geen last van.

Nieuwe update

Nadat dit probleem bekend werd heeft WhatsApp zeer snel gehandeld. Zij hebben vanmiddag namelijk al een nieuwe update uitgebracht. Om het probleem op te lossen of te voorkomen is het dus van groot belang om de update zo snel mogelijk te downloaden.WhatsApp update

In bovenstaande afbeelding staat het juiste versienummer weergegeven. Heb je geen update beschikbaar voor WhatsApp, maar staat de versie op 2.12.15, dan hoef je niets te doen.
Wanneer je sinds vandaag opeens last hebt van een volle iPhone, zonder hier zelf van op de hoogte te zijn, doe dan zo snel mogelijk de update.

Update installeren

Om de update te installeren, ga je naar de App Store, en tik je rechts onderaan op Updates. Wanneer er updates beschikbaar zijn, installeer deze dan via de knop die rechts boven in beeld komt te staan (Werk alles bij).